homepage Welcome to WebmasterWorld Guest from 54.227.141.230
register, free tools, login, search, subscribe, help, library, announcements, recent posts, open posts,
Pubcon Website
Visit PubCon.com
Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
Forum Library, Charter, Moderators: Ocean10000 & incrediBILL & phranque

Apache Web Server Forum

    
Apache gone bad
specter




msg:3864174
 11:45 am on Mar 6, 2009 (gmt 0)

Hi there,

I installed Apache web server (a LAMP package) on my Linux Opensuse system in order to develop some websites in local.

Something gone wrong, I mismanaged something about mysql and web server returned me some errors.

Basically, I removed the installation and repeated it but the error persists...

should I manually delete some cache file?
should I manually remove some directories? If yes, wich ones?

thanks a lot for your precious help

sincerely

 

jdMorgan




msg:3864263
 2:31 pm on Mar 6, 2009 (gmt 0)

Because installations vary among the various LAMP "packages", you'll have to search for left-over directories and files.

Un-install, and then look for these left-overs.

This shouldn't be a major problem on Linux; On WIndows, you'd also have leftovers in the registry to deal with... :(

Jim

specter




msg:3864416
 5:23 pm on Mar 6, 2009 (gmt 0)

what are left-over folders?...

maybe better to reinstall and post here the error messages?

thanks

Global Options:
 top home search open messages active posts  
 

Home / Forums Index / Code, Content, and Presentation / Apache Web Server
rss feed

All trademarks and copyrights held by respective owners. Member comments are owned by the poster.
Terms of Service ¦ Privacy Policy ¦ Report Problem ¦ About
© Webmaster World 1996-2014 all rights reserved